PORTOBELLO MET SPINAZIE
aards en vol van smaak

Heel erg quick, heel erg easy en heel erg yummie!

INGREDIENTEN

voor 2 personen

 

  • 4 portobello

  • 300 gr jonge spinazie

  • 1 sjalot, fijngehakt

  • 2 teentjes knoflook, geperst

  • 2 eetlepels bien chevere

  • 1 eetlepel ParmeSan

  • olijfolie

  • zwarte peper

  • nootmuskaat

  • zeezout

BEREIDINGSWIJZE

Warm de oven voor op 190°.

Maak de portobello’s schoon, verwijder de steeltjes. 
Wrijf de paddestoelen aan de buitenkant in met flink wat olijfolie en leg ze in een ovenschaal.

Hak ondertussen de steeltjes fijn en stoof deze enkele minuutjes aan in een scheutje olijfolie samen met de sjalot. Voeg de spinazie toe en laat slinken. 
Rasp de look erover, kruid met nootmuskaat, peper en zout.

Meng de ricotta met de ParmeSan en meng onder de groenten.
Vul de paddenstoelen en bak 20 minuutjes in de oven of tot de kaas goudbruin kleurt.

 

Serveer met gekookte rijst.

Smakelijk!
 

© 2 0 1 8