VOORRAADKAST - PRODUCTINFO

ZOETSTOFFEN

Zoetstoffen zijn producten die een zoete smaak bevatten en bestaan in zowel natuurlijke als kunstmatige vorm.
Geraffineerde (biet)suiker en kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam vermijd je best volledig. Ongeraffineerde natuurlijke zoetmiddelen, zoals honing, ahornsiroop, granenstropen en kokosbloesemsuiker zijn een betere keuze.

Agavesiroop is de nectar van de agave plant. Een natuurlijke zoetstof...

AGAVESIROOP

Dadelsiroop wordt gemaakt door dadels te koken en het sap verder in...

DADELSIROOP

Rietsuiker wordt gewonnen uit het sap van de stengel van suikerriet. Omdat...

RIETSUIKER

Ahornsiroop wordt gewonnen uit de houtsappen van de Esdoorn. Het...

AHORNSIROOP

Gedroogd fruit wordt gemaakt door het vocht uit de vruchten te laten...

GEDROOGD FRUIT

Diksap betekent letterlijk ingedikt sap.

APPELDIKSAP

Kokosbloesemsuiker wordt gemaakt van de nectar uit de bloesems van...

KOKOSBLOESEMSUIKER
GRANEN & BLOEM
BONEN & PEULVRUCHTEN
NOTEN & ZADEN
VETTEN & OLIE
ZOETSTOFFEN
KRUIDEN & SPECERIJEN
SMAAKMAKERS
TOFU & CO
TOCH EITJES?

ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM

© 2 0 1 8