VOORRAADKAST - PRODUCTINFO

SMAAKMAKERS

In de plantaardige keuken zijn smaakmakers zo mogelijk nog meer van belang dan in de traditionele keuken. Vooral beginnende vegans missen de typische umami van gebakken vlees en kaas. Geen nood echter, er zijn alternatieven!

AROMAWATER

Bloesemwaters zoals rozenwater en sinaasappelbloesemwater worden...

...meer
GEDROOGDE UI

Gedroogde ui voegt een extra dimensie toe aan plantaardige kaas...

...meer
MISO

Miso pasta wordt gemaakt van gefermenteerde soyabonen en heeft...

...meer
PORCINI

Porcini of eekhoorntjesbrood heeft een verfijnde nootachtige smaak...

...meer
AZIJN

Er zijn veel soorten azijn. Hieronder de eigenschappen van de soorten die...

...meer
KAPPERTJES

Kappertjes zijn de bloemknoppen van een middelhoge struik die oa in het...

...meer
NORI

Nori is een gedroogd zeewier, te koop in vellen of in strooivorm...

...meer
SOJASAUS

Soyasaus is een gefermenteerde saus, gemaakt van de soyaboon...

...meer
EDELGIST

Edelgist bevat van nature vitamine B1, B2, B3, B6 en foliumzuur. De...

...meer
MARMITE

Marmite geeft een hartige smaak aan je gerechten...

...meer
OLIJVEN

Olijven zijn, naast kappertjes, mijn favoriete smaakmaker in...

...meer
TOMAAT

Tomaten bevatten veel vitamine C, carotenen, vitamine B1, B2 , B6 en...

...meer
GRANEN & BLOEM
BONEN & PEULVRUCHTEN
NOTEN & ZADEN
VETTEN & OLIE
ZOETSTOFFEN
KRUIDEN & SPECERIJEN
SMAAKMAKERS
TOFU & CO
TOCH EITJES?

ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM