VOORRAADKAST - PRODUCTINFO

SMAAKMAKERS

In de plantaardige keuken zijn smaakmakers zo mogelijk nog meer van belang dan in de traditionele keuken. Vooral beginnende vegans missen de typische umami van gebakken vlees en kaas. Geen nood echter, er zijn alternatieven!

Bloesemwaters zoals rozenwater en sinaasappelbloesemwater worden...

AROMAWATER

Gedroogde ui voegt een extra dimensie toe aan plantaardige kaas...

GEDROOGDE UI

Miso pasta wordt gemaakt van gefermenteerde soyabonen en heeft...

MISO

Porcini of eekhoorntjesbrood heeft een verfijnde nootachtige smaak...

PORCINI

Er zijn veel soorten azijn. Hieronder de eigenschappen van de soorten die...

AZIJN

Kappertjes zijn de bloemknoppen van een middelhoge struik die oa in het...

KAPPERTJES

Nori is een gedroogd zeewier, te koop in vellen of in strooivorm...

NORI

Soyasaus is een gefermenteerde saus, gemaakt van de soyaboon...

SOYASAUS

Edelgist bevat van nature vitamine B1, B2, B3, B6 en foliumzuur. De...

EDELGIST

Marmite geeft een hartige smaak aan je gerechten...

MARMITE

Olijven zijn, naast kappertjes, mijn favoriete smaakmaker in...

OLIJVEN

Tomaten bevatten veel vitamine C, carotenen, vitamine B1, B2 , B6 en...

TOMAAT
GRANEN & BLOEM
BONEN & PEULVRUCHTEN
NOTEN & ZADEN
VETTEN & OLIE
ZOETSTOFFEN
KRUIDEN & SPECERIJEN
SMAAKMAKERS
TOFU & CO
TOCH EITJES?

ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM

© 2 0 1 8