VOORRAADKAST - PRODUCTINFO

SMAAKMAKERS

In de plantaardige keuken zijn smaakmakers zo mogelijk nog meer van belang dan in de traditionele keuken. Vooral beginnende vegans missen de typische umami van gebakken vlees en kaas. Geen nood echter, er zijn alternatieven!

AROMAWATER

Bloesemwaters zoals rozenwater en sinaasappelbloesemwater worden...

GEDROOGDE UI

Gedroogde ui voegt een extra dimensie toe aan plantaardige kaas...

MISO

Miso pasta wordt gemaakt van gefermenteerde soyabonen en heeft...

PORCINI

Porcini of eekhoorntjesbrood heeft een verfijnde nootachtige smaak...

AZIJN

Er zijn veel soorten azijn. Hieronder de eigenschappen van de soorten die...

KAPPERTJES

Kappertjes zijn de bloemknoppen van een middelhoge struik die oa in het...

NORI

Nori is een gedroogd zeewier, te koop in vellen of in strooivorm...

SOJASAUS

Soyasaus is een gefermenteerde saus, gemaakt van de soyaboon...

EDELGIST

Edelgist bevat van nature vitamine B1, B2, B3, B6 en foliumzuur. De...

MARMITE

Marmite geeft een hartige smaak aan je gerechten...

OLIJVEN

Olijven zijn, naast kappertjes, mijn favoriete smaakmaker in...

TOMAAT

Tomaten bevatten veel vitamine C, carotenen, vitamine B1, B2 , B6 en...

GRANEN & BLOEM
BONEN & PEULVRUCHTEN
NOTEN & ZADEN
VETTEN & OLIE
ZOETSTOFFEN
KRUIDEN & SPECERIJEN
SMAAKMAKERS
TOFU & CO
TOCH EITJES?

ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM