VOORRAADKAST - PRODUCTINFO

KRUIDEN & SPECERIJEN

Aan de kruiden herken je de keuken. Kruiden en specerijen voegen niet alleen veel smaak, aroma en kleur aan je gerechten toe, veel kruiden hebben ook een positieve invloed op onze gezondheid. Gebruik ze gul en experimenteer.

All spice of piment zijn de gedroogde bessen van een aan de...

AL SPICE

Gember kan zowel vers als gedroogd gebruikt worden. Vers smaakt het...

GEMBER

Kala Namak of Indian Black Salt is puur en ongeraffineerd zwart zout...

KALA NAMAK

Komijn bevat veel ijzer, magnesium, mangaan en calcium. Komijn...

KOMIJN

Muskaatnoot wordt gebruikt in zowel zoete als hartige gerechten. Het...

MUSKAATNOOT

Ras el Hanout is een Arabische specerijenmengeling die vaak...

RAS EL HANOUT

Salie vormt samen met rozemarijn en tijm het klassieke kruidenbuiltje...

SALIE

Zwarte komijn zaad mag met recht een schat genoemd worden. Het...

ZWARTE KOMIJN

Chili bevordert de spijsvertering en heeft een desinfecterende werking...

CHILI

Gerookte paprika geeft een vlezige smaakdimensie aan stoofschotels...

GEROOKTE PAPRIKA

Kaneel is de binnenbast van de takken van de kaneelboom. Deze boom...

KANEEL

Koriander stimuleert de maagsappen en de spijsvertering, bevordert de...

KORIANDER

Oregano is een van de weinige kruiden die gedroogd beter smaakt...

OREGANO

Rookzout (of Deens zout) werd al door de Vikingen gebruikt. De...

ROOKZOUT

Tijm heeft een sterke typische smaak. Heel lekker, met mate gebruikt...

TIJM

Dragon is een sterk afsmakend kruid en het kenmerk in bearnaisesaus...

DRAGON

Himalaya kristalzout heeft maar liefst 84 natuurlijke mineralen en...

HIMALAYA ZOUT

Kardemom werkt maagversterkend en spijsverteringsbevorderend en heeft...

KARDEMOM

Kurkuma geeft met zijn mooie goudgele kleur extra dimensie aan je...

KURKUMA

Zwarte peper geeft een pittige smaak aan gerechten en is scherper en...

PEPER

Saffraan wordt gemaakt van de stempels van de crocus sativus. Voor...

SAFFRAAN

Het grootste verschil tussen ‘natuurlijk’ zeezout en tafelzout is de...

ZEEZOUT
GRANEN & BLOEM
BONEN & PEULVRUCHTEN
NOTEN & ZADEN
VETTEN & OLIE
ZOETSTOFFEN
KRUIDEN & SPECERIJEN
SMAAKMAKERS
TOFU & CO
TOCH EITJES?

ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM

© 2 0 1 8