TIPS

Net als onze huid zetten champignons uv-stralen om naar vitamine D, ook na de oogst.

CHAMPIGNONS IN DE ZON

In gebak kan je eieren vervangen door chiazaad, lijnzaad, banaan of...

EIEREN VERVANGEN IN GEBAK

Voor een lekker crispy korstje paneren wij de tofublokjes na het marineren...

KROKANTE TOFU

Geen notenmelk in huis? Geen nood!

NOTENMELK

Als je je tofu eerst perst, en zo het overtollige vocht verwijderd...

TOFU PERSEN

Zelfrijzende bloem maak je heel makkelijk zelf.

ZELFRIJZENDE BLOEM

Niets zo lekker als knapperig gebakken champignons maar...

CHAMPIGNONS KROKANT BAKKEN

Investeer in een set kwaliteits koksmessen en verzorg ze goed...

HAKKEN EN SNIJDEN

Hak de look heel fijn met een chefsmes, strooi er zeezout over en...

LOOKPUREE

Vers gemaakte pesto afgedekt met een laagje olie blijft maanden goed...

PESTO BEWAREN

Bewaar leeg geschraapte vanillepeulen in de suikerpot...

VANILLESUIKER

Inprikken of toch iets anders?

ZOETE AARDAPPEL IN DE OVEN

In veel hedendaagse recepten worden de Amerikaanse maten cups &...

CUPS & CO

Knäckebröd verdeelt makkelijker als je het voorsnijdt ..

KNÄCKEBRÖD BREKEN

Rooster de Nori kort in een droge pan

NORI VERKRUIMELEN

Plaats een vochtige doek onder je snijplank, zo voorkom je dat je plank...

SNIJPLANK OP WANDEL

Was de bokalen en deksels in een heet sopje. Spoel en droog grondig...

VOORRAADPOTTEN STERILISEREN

ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM

© 2 0 1 8