TIPS

AQUAFABA

Aquafaba is het kookvocht van kikkererwten (en bonen) in blik.
Gooi dit nooit weg! Je kan er fantastische dingen mee doen.

CUPS & CO

In veel hedendaagse recepten worden de Amerikaanse maten cups &...

KNÄCKEBRÖD BREKEN

Knäckebröd verdeelt makkelijker als je het voorsnijdt ..

NORI VERKRUIMELEN

Rooster de Nori kort in een droge pan

SNIJPLANK OP WANDEL

Plaats een vochtige doek onder je snijplank, zo voorkom je dat je plank...

VOORRAADPOTTEN STERILISEREN

Was de bokalen en deksels in een heet sopje. Spoel en droog grondig...

CHAMPIGNONS IN DE ZON

Net als onze huid zetten champignons uv-stralen om naar vitamine D, ook na de oogst.

EIEREN VERVANGEN IN GEBAK

In gebak kan je eieren vervangen door chiazaad, lijnzaad, banaan of...

KROKANTE TOFU

Voor een lekker crispy korstje paneren wij de tofublokjes na het marineren...

NOTENMELK

Geen notenmelk in huis? Geen nood!

TOFU PERSEN

Als je je tofu eerst perst, en zo het overtollige vocht verwijderd...

ZELFRIJZENDE BLOEM

Zelfrijzende bloem maak je heel makkelijk zelf.

CHAMPIGNONS KROKANT BAKKEN

Niets zo lekker als knapperig gebakken champignons maar...

HAKKEN EN SNIJDEN

Investeer in een set kwaliteits koksmessen en verzorg ze goed...

LOOKPUREE

Hak de look heel fijn met een chefsmes, strooi er zeezout over en...

PESTO BEWAREN

Vers gemaakte pesto afgedekt met een laagje olie blijft maanden goed...

VANILLESUIKER

Bewaar leeg geschraapte vanillepeulen in de suikerpot...

ZOETE AARDAPPEL IN DE OVEN

Inprikken of toch iets anders?

ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM