TIPS

AQUAFABA

Aquafaba is het kookvocht van kikkererwten (en bonen) in blik.
Gooi dit nooit weg! Je kan er fantastische dingen mee doen.

...meer
CUPS & CO

In veel hedendaagse recepten worden de Amerikaanse maten cups &...

...meer
KNÄCKEBRÖD BREKEN

Knäckebröd verdeelt makkelijker als je het voorsnijdt ..

...meer
NORI VERKRUIMELEN

Rooster de Nori kort in een droge pan

...meer
SNIJPLANK OP WANDEL

Plaats een vochtige doek onder je snijplank, zo voorkom je dat je plank...

...meer
VOORRAADPOTTEN STERILISEREN

Was de bokalen en deksels in een heet sopje. Spoel en droog grondig...

...meer
CHAMPIGNONS IN DE ZON

Net als onze huid zetten champignons uv-stralen om naar vitamine D, ook na de oogst.

...meer
EIEREN VERVANGEN IN GEBAK

In gebak kan je eieren vervangen door chiazaad, lijnzaad, banaan of...

...meer
KROKANTE TOFU

Voor een lekker crispy korstje paneren wij de tofublokjes na het marineren...

...meer
NOTENMELK

Geen notenmelk in huis? Geen nood!

...meer
TOFU PERSEN

Als je je tofu eerst perst, en zo het overtollige vocht verwijderd...

...meer
ZELFRIJZENDE BLOEM

Zelfrijzende bloem maak je heel makkelijk zelf.

...meer
CHAMPIGNONS KROKANT BAKKEN

Niets zo lekker als knapperig gebakken champignons maar...

...meer
HAKKEN EN SNIJDEN

Investeer in een set kwaliteits koksmessen en verzorg ze goed...

...meer
LOOKPUREE

Hak de look heel fijn met een chefsmes, strooi er zeezout over en...

...meer
PESTO BEWAREN

Vers gemaakte pesto afgedekt met een laagje olie blijft maanden goed...

...meer
VANILLESUIKER

Bewaar leeg geschraapte vanillepeulen in de suikerpot...

...meer
ZOETE AARDAPPEL IN DE OVEN

Inprikken of toch iets anders?

...meer

ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM