top of page
CASHEW KRUIDENKAASJE
easy peasy tjiesy
Een makkelijk smeerkaasje, lekker op brood met schijfjes tomaat of Zweedse komkommer.
INGREDIENTEN
150 gr cashews, overnacht geweekt
3 el edelgist
1 tl ciderazijn
1 tl uipoeder
het sap van 1/2 citroen (of 1 tl vitamine C)
1/2 tl zeezout
een handvol verse kruiden, fijngehakt
BEREIDINGSWIJZE
Giet de noten af en spoel ze.
Mix ze heel fijn met de gist, het citroensap, det uipoeder, het zout en de ciderazijn.
Voeg de kruiden toe en meng goed. (*)
Doe de kaas in een afsluitbare doos of bokaal en laat een uur opstijven in de koelkast.
Bewaar tot 4 dagen in de koelkast.
(*) Voor een variant kan je gedroogde kruiden, fijngehakte zongedroogde tomaatjes of olijven toevoegen.
BergmeerBeschrijf uw afbeelding. | StrandhuisjesBeschrijf uw afbeelding. | ReuzenradBeschrijf uw afbeelding. |
---|---|---|
PalmbomenBeschrijf uw afbeelding. | StadsfietsBeschrijf uw afbeelding. | Mistige heuvelsBeschrijf uw afbeelding. |
BrandhoutBeschrijf uw afbeelding. |
bottom of page