CASHEW KRUIDENKAASJE
easy peasy tjiesy

Een makkelijk smeerkaasje, lekker op brood met schijfjes tomaat of Zweedse komkommer.

INGREDIENTEN
  • 150 gr cashews, overnacht geweekt

  • 3 el edelgist

  • 1 tl ciderazijn

  • het sap van 1/2 citroen (of 1 tl vitamine C)

  • 1/2 tl zeezout

  • een handvol verse kruiden, fijngehakt 

BEREIDINGSWIJZE

Giet de noten af en spoel ze.

Mix ze heel fijn met de gist, het citroensap, het zout en de ciderazijn. 

Voeg de kruiden toe en meng goed. (*)


Doe de kaas in een afsluitbare doos of bokaal en laat een uur opstijven in de koelkast.

Bewaar tot 4 dagen in de koelkast.


(*) Voor een variant kan je gedroogde kruiden, fijngehakte zongedroogde tomaatjes of olijven toevoegen.

Bergmeer

Bergmeer

Beschrijf uw afbeelding.

Strandhuisjes

Strandhuisjes

Beschrijf uw afbeelding.

Reuzenrad

Reuzenrad

Beschrijf uw afbeelding.

Palmbomen

Palmbomen

Beschrijf uw afbeelding.

Stadsfiets

Stadsfiets

Beschrijf uw afbeelding.

Mistige heuvels

Mistige heuvels

Beschrijf uw afbeelding.

Brandhout

Brandhout

Beschrijf uw afbeelding.