top of page

VOORRAADKAST - PRODUCTINFO

GRANEN & BLOEM

Geraffineerde granen hebben geen plaats in een gezonde levensstijl. De volle korrel is de betere keuze.

Gluten
Indien gluten een probleem vormen vermijd je tarwe, spelt, rogge en gierst. Pseudo-granen zoals haver, amarant, boekweit, quinoa of volle rijst zijn van nature glutenvrij.

Meel of bloem
Meel is de vermalen korrel, noot of graan. Hierbij blijven de meeste voedingsstoffen bewaard. Bloem is gezeefd meel.
Omdat de zemelen en kiemen uit het meel worden gezeefd, is de structuur van bloem fijner dan die van meel. Omdat de meeste mineralen en vitamines in de kiemen zitten, wordt de voedingswaarde door het zeven jammer genoeg ook tot bijna nul herleid.

AMANDELMEEL

Gemalen amandelen geven gebak een rijke, smeuïge textuur...

...meer
KOKOSBLOEM

Kokosbloem is rijk aan vezels en van nature glutenvrij. Omdat deze...

...meer
COUSCOUS

Couscous wordt gemaakt van grof gemalen durum tarwe (griesmeel)...

...meer
QUINOA

Quinoa is een pseudograan met een aparte, nootachtige smaak. Het is...

...meer
HAVER

Havervlokken (steel cut oats) zijn in stukken gesneden hele haverkorrels...

...meer
SPELTBLOEM

Speltbloem heeft een lichte nootachtige smaak en een stevige...

...meer
GRANEN & BLOEM
BONEN & PEULVRUCHTEN
NOTEN & ZADEN
VETTEN & OLIE
ZOETSTOFFEN
KRUIDEN & SPECERIJEN
SMAAKMAKERS
TOFU & CO
TOCH EITJES?

ONDERTUSSEN OP INSTAGRAM

© 2 0 2 1

bottom of page