top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/242bed_15643c8b6a23455f8d249d4d21bbecf7~mv2.jpeg/v1/fill/w_400,h_600,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/242bed_15643c8b6a23455f8d249d4d21bbecf7~mv2.jpeg)
ZEEBOTER
de zilte smaak van de zee
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/242bed_f3241d4b2fdb4ef08655047c01bf06ac~mv2.png/v1/fill/w_60,h_60,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/242bed_f3241d4b2fdb4ef08655047c01bf06ac~mv2.png)
Ansjovis was een van mijn guilty pleasures voor ik vegan werd.
De zilte smaak die zoveel meer is dan gewoon zout, ik was er gek op.
In deze vegan versie vult de combo van gedroogde nori, kappertjes en zeekraal het smaakgaatje. De smaak van de zee in een potje. Heerlijk!
Super combo met pittige spruitjes en zoete peer in een winterse quiche.
INGREDIENTEN
100g vegan boter (op kamertemperatuur)
2 el nori
2 el gedroogde kappertjes
1 tl gedroogde zeekraal
1/2 tl zeezout
BEREIDINGSWIJZE
Vijzel de nori met de kappertjes, de zeekraal en het zout fijn.
Meng onder de boter voor een zilte 'onsjwa'boter met pittig zeeaccent.
bottom of page