top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/242bed_a268ca18b63a49fabd1137c4a93510c5~mv2.jpeg/v1/fill/w_400,h_600,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/242bed_a268ca18b63a49fabd1137c4a93510c5~mv2.jpeg)
SPECULAASGRANOLA
sweet & spicy
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/242bed_f3241d4b2fdb4ef08655047c01bf06ac~mv2.png/v1/fill/w_60,h_60,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/242bed_f3241d4b2fdb4ef08655047c01bf06ac~mv2.png)
Deze pittige granola is zalig lekker.
De gekonfijte gember geeft extra pit, de speculaaskruiden zorgen voor een heerlijke geur. Een instant comfortgevoel bij het ontbijt.
INGREDIENTEN
300 gr havervlokken
100 gr pecanoten, grof gehakt
4 eetlepels pompoenpitten
4 eetlepels sesamzaad
1 eetlepel speculaaskruiden
1/2 eetlepel gemberpoeder
2 eetlepels ahornsiroop
3 eetlepels kokosolie, vloeibaar
100 gr gekonfijte gember, fijngehakt
BEREIDINGSWIJZE
Meng de haver met de noten, zaden, specerijen, siroop en kokosolie.
Roer goed door mekaar.
Bak 20 minuten op 180°
Roer halverwege even om.
Neem de bakplaat uit de oven, roer de gekonfijte gember door de warme granola. Laat afkoelen op de bakplaat.
De granola blijft 2-3 weken goed in een afgesloten pot.
bottom of page