SNICKER ENERGY BALLS
wholefoods, healthy snickers
Het zoete van de dadels werkt perfect met de zoute pindakaas en de bittere cacao.
Deze snicker snoepjes zitten boordevol lekkere, gezonde energie.
De balletjes zijn het lekkerst op kamertemperatuur.
Ik haal ze een kwartier tot een half uur voor het serveren uit de koelkast.
(*) Als je geen zachte dadels in voorraad hebt, kan je ze eventueel een kwartiertje weken in warm water. Medjol of verse dadels zijn zacht genoeg dus die hoef je niet te weken.
INGREDIENTEN
30 zachte dadels, ontpit (*)
3 eetlepels pindakaas
2 eetlepels cacaopoeder, ongezoet
pinda's, gepeld
Himalayazout, naar smaak
BEREIDINGSWIJZE
Doe alle ingrediënten, behalve de pinda's, in de foodprocessor en blend tot een homogene massa.
Voeg de pinda's toe en pulse een paar keer kort zodat er nog stukjes in de massa blijven.
Vorm balletjes, een opgehoopte theelepel is een goeie maat.
Bewaar in de koelkast.
BergmeerBeschrijf uw afbeelding. | StrandhuisjesBeschrijf uw afbeelding. | ReuzenradBeschrijf uw afbeelding. |
---|---|---|
PalmbomenBeschrijf uw afbeelding. | StadsfietsBeschrijf uw afbeelding. | Mistige heuvelsBeschrijf uw afbeelding. |
BrandhoutBeschrijf uw afbeelding. |