top of page
SAN'S MAYO
kan-niet-mislukken-veganaise

Mayonaise maken is nooit mijn forté geweest.

Noch de versie mét ei, noch de versie zonder.

Om de een of andere reden wilde het me nooit lukken. Tot ik dit recept ontdekte!

Easypeasy, super makkelijk. Gewoon alles bij mekaar en mixen.

Het maakt zelfs niet uit of de ingrediënten op kamer- dan wel koelkasttemperatuur zijn.

Kan niet mislukken!

INGREDIENTEN
  • een pak zijde tofu, uitgelekt in een vergiet

  • 2 eetlepels zonnebloemolie

  • 1,5  eetlepel citroensap

  • 1,5 eetlepel sterke mosterd

  • 0,5 theelepel zeezout

  • zwarte peper

BEREIDINGSWIJZE

Doe alle ingrediënten in een hoge beker.

Mix met de staafmixer.

Kruid naar smaak.


Bewaar de veganaise in een luchtdicht afgesloten bokaal in de koelkast.

© 2 0 2 1

bottom of page