top of page

PASTA CON SPINACI
Italiaanse eenvoud, snel en lekker







La cucina Italiana in haar meest pure vorm.
Enkele ingrediënten van goede kwaliteit, geen poespas. Eenvoudig en lekker.
INGREDIENTEN
voor 4 personen
300 gr pasta
750 gr bladspinazie
5 eetlepels olijfolie
4 teentjes knoflook
50 gr pijnboompitten
zwarte peper
Himalayazout
BEREIDINGSWIJZE
Was de spinazie en blancheer hem 1 minuut in kokend gezouten water.
Giet af, laat schrikken onder koud water en laat uitlekken.
Druk het vocht uit de spinazie, hak grof en zet opzij.
Kook de pasta in gezouten water beetgaar.
Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudbruin.
Verhit de olijfolie in een grote pan en laat hierin de knoflook lichtjes kleuren.
Voeg de pasta en de pijnboompitten bij de knoflook.
Roer er tot slot de spinazie door en breng op smaak.
Smakelijk!
![]() BergmeerBeschrijf uw afbeelding. | ![]() StrandhuisjesBeschrijf uw afbeelding. | ![]() ReuzenradBeschrijf uw afbeelding. |
---|---|---|
![]() PalmbomenBeschrijf uw afbeelding. | ![]() StadsfietsBeschrijf uw afbeelding. | ![]() Mistige heuvelsBeschrijf uw afbeelding. |
![]() BrandhoutBeschrijf uw afbeelding. |
bottom of page