top of page
PASTA AL PESTO GENOVESE
Genovese perfectie

Een Genoves klassieker, geïnspireerd op een recept van Linda McCartney.

Veganised met een paar extra twists:

de rauwe look geeft een pittige toets,

de pijnboompitjes geven extra crunch.

 

Makkelijk en super lekker, één van onze favorieten.

INGREDIENTEN

voor 2 personen

 

  • korte pasta

  • 200 gr sperzieboontjes, in stukjes van ca 3 cm

  • 2 kleine aardappels, in blokjes

  • 100 gr basilicumpesto

  • een handje basilicum, fijn gehakt

  • 50 gr pijnboompitten, droog geroosterd

  • 2 teentjes look, geplet en fijngehakt

  • zwarte peper

  • Himalayazout

BEREIDINGSWIJZE

Kook de boontjes en de aardappels beetgaar.

Kook de pasta al dente.

Meng de de groenten met de rauwe look.

Voeg de pasta en de pesto toe en meng voorzichtig onder mekaar.

Kruid met peper en zout.

Serveer met verse basilicum en geroosterde pijnboompitjes.

Smakelijk!

bottom of page