top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/242bed_94ee7c55390441e4b848f3221e1a2027~mv2_d_1772_1772_s_2.jpg/v1/fill/w_400,h_600,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/242bed_94ee7c55390441e4b848f3221e1a2027~mv2_d_1772_1772_s_2.jpg)
PARMESAN
2 vegan versies
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/242bed_f3241d4b2fdb4ef08655047c01bf06ac~mv2.png/v1/fill/w_60,h_60,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/242bed_f3241d4b2fdb4ef08655047c01bf06ac~mv2.png)
Je kan de pompoenpitten vervangen door cashewnoten.
De cashew versie smaakt iets kaziger en is vooral geschikt als strooikaas.
De pompoenpit versie is beter geschikt als paneerkaas, bvb bij auberginebeignets.
INGREDIENTEN
2 teentjes knoflook
140 gr pompoenpitten of cashews
4 eetlepel edelgist
1/2 theelepel zeezout
BEREIDINGSWIJZE
Mix de knoflook fijn in een foodprocessor.
Voeg de pompoenpitten, de edelgist en het zout toe en mix samen tot een grof mengsel.
Bewaar de kaas tot 2 weken in een luchtdichte bokaal of doos in de koelkast.
bottom of page