ONTBIJTPIZZA
feestelijk ontbijt
Ik hou van haver als ontbijt. Haverpap, overnight oats,.. love it!
Deze 'pizza' is een fijne variant op de dagelijkse ontbijtkom. Taart maar dan de gezonde versie. met veel fruit en smeuïge yoghurt.
Ik gebruik Alpro Greek style Natuur. De textuur is mooi lobbig en romig en de smaak zacht en neutraal. perfect als basis onder lekker seizoensfruit.
INGREDIENTEN
voor 2 personen
1 rijpe banaan, geprakt
125gr havervlokken, fijne
1 eetlepel agavesiroop
1 theelepel kaneel
vers seizoensfruit
plantaardige yoghurt of verse kaas alternatief
nootjes, kokosschilfers, verse munt of citroenmelisse
BEREIDINGSWIJZE
Maak de bodem:
Meng de geprakte banaan met de havervlokken. Roer de siroop en kaneel erdoor en meng goed.
Leg de mengeling op een met bakpapier beklede ovenplaat en druk met je handen vlak tot een pizzavorm.
Bak in ca 20' krokant op 200°
Laat even afkoelen.
Beleg met yogurt en fruit naar keuze.
Werk af met kokosschilfers, pistache nootjes, munt blaadjes,...
Smakelijk!
BergmeerBeschrijf uw afbeelding. | StrandhuisjesBeschrijf uw afbeelding. | ReuzenradBeschrijf uw afbeelding. |
---|---|---|
PalmbomenBeschrijf uw afbeelding. | StadsfietsBeschrijf uw afbeelding. | Mistige heuvelsBeschrijf uw afbeelding. |
BrandhoutBeschrijf uw afbeelding. |