top of page
KOKOSKOEKJES
een lekker knapperig koekje voor bij de thee

Lekker lichte, knapperige koekjes gemaakt met slechts 3 ingrediënten. Geen ingewikkelde toestanden. Snel en makkelijk. 


Gebruik zuivere kokosolie zonder toevoegingen.
Let op dat je kokosmeel gebruikt en geen kokosrasp.

INGREDIENTEN

voor 12-16 koekjes


  • 100 gr kokosolie, op kamertemperatuur

  • 100 gr kokosmeel

  • 2 eetlepels agavesiroop

BEREIDINGSWIJZE

Warm de oven tot 180°.

Bekleed een bakplaat met (herbruikbaar) bakpapier.

 

Meng alles tot een een mooi, beetje plakkerig deeg.
Vorm kleine balletjes en verdeel ze over de bakplaat. Voorzie voldoende tussenruimte want de koekjes zakken tijdens het bakken nog iets uit.
Druk de balletjes een beetje plat met je vingers of een koekjesstempel.
Bak 8-12 minuten

 

De baktijd is afhankelijk van de grootte van je koekjes en je oven. Bak de koekjes zeker niet te lang, ze drogen nog iets in bij het afkoelen.

Laat 10 minuten afkoelen op de bakplaat.

Neem de koekjes met een spatel van het bakpapier (voorzichtig ze zijn nog wat broos) en laat ze volledig afkoelen op een rekje.

© 2 0 2 1

bottom of page