top of page
GROENE TAPENADE
INGREDIENTEN
-
5 nori blaadjes
-
2 knoflookteentjes, fijngehakt
-
300 gr groene olijven (zonder pit)
-
het sap van 1/2 citroen
-
olijfolie
-
zwarte peper
-
Himalayazout
BEREIDINGSWIJZE
Knip de nori in kleine stukjes.
Hak knoflookteentjes fijn.
Mix de nori met de knoflook, de olijven en het citroensap in een blender.
Voeg olijfolie toe tot je een smeuïge massa krijgt.
Kruid met zwarte peper en zeezout.
BergmeerBeschrijf uw afbeelding. | StrandhuisjesBeschrijf uw afbeelding. | ReuzenradBeschrijf uw afbeelding. |
---|---|---|
PalmbomenBeschrijf uw afbeelding. | StadsfietsBeschrijf uw afbeelding. | Mistige heuvelsBeschrijf uw afbeelding. |
BrandhoutBeschrijf uw afbeelding. |
bottom of page