top of page
GREEN GODDESS GALETTE
hartig en fris

Deze Green Goddess Galette is een makkelijk en snel alternatief op quiche. 

Het groene trio van erwtjes, basilicum en asperges werkt heel fijn samen.


Do try this @home. En vergeet ons niet te taggen als je je resultaat op social media post.

Zo kunnen we mee genieten van al die creativiteit.

#sanskeuken #sanskeuken

INGREDIENTEN
  • bladerdeegbodem (vegan)

  • 400g erwtjes (diepvries)

  • 1/8 cup olijfolie

  • sap van 1/2 citroen

  • een handje verse basilicum

  • 3 el edelgist

  • pezo

  • groene asperges

  • pijnboompitjes

BEREIDINGSWIJZE

Warm de oven tot 200°


Blancheer de erwtjes een paar minuutjes in kokend water.

Giet af en mix met olijfolie, citroensap, basilicum, edelgist.

Kruid af met peper en zout


Leg het bladerdeeg op een bakplaat en trek het lichtjes uit.

Bestrijk met de erwtenpasta, laat de randen vrij.

Meng de asperges met een beetje olijfolie en verdeel deze over de galette.

Bestrooi met pijnboompitjes.

Vouw de rand naar binnen.

Bak in 20-30' knapperig goudbruin.

bottom of page