top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/242bed_63cd78015e0e4f2ebb2b95f14e556df6~mv2.jpeg/v1/fill/w_400,h_600,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/242bed_63cd78015e0e4f2ebb2b95f14e556df6~mv2.jpeg)
DRUIVENCONFITUUR MET PORTO EN KANEEL
aromatisch
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_a5600796b8e5466db3a0dbd466b4068d.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_3,enc_auto/8d13be_833a02bb8b204a2a9641e573f63d4f3a.png)
![](https://static.wixstatic.com/media/242bed_f3241d4b2fdb4ef08655047c01bf06ac~mv2.png/v1/fill/w_60,h_60,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/242bed_f3241d4b2fdb4ef08655047c01bf06ac~mv2.png)
INGREDIENTEN
1,5 kg blauwe druiven, zonder pit
0,5 kg retsuiker + 1 zakje agar agar (of geleisuiker maxi fruit)
3 kaneelstokjes, in 2 gebroken
200 ml rode porto
BEREIDINGSWIJZE
Meng de druiven met de suiker en de porto. Voeg de kaneelstokjes toe.
Zet opzij tot het vocht los komt.
Breng aan de kook op middelhoog vuur.
Laat pruttelen tot de massa de gewenste consistentie heeft. Roer regelmatig om.
Voeg de agar agar toe. Roer onmiddellijk goed door en laat terug even doorkoken.
Verdeel de gelei in gesteriliseerde bokalen.
Bewaar in de koelkast.
bottom of page