top of page
DRUIVENCONFITUUR MET PORTO EN KANEEL
aromatisch
INGREDIENTEN

1,5 kg blauwe druiven, zonder pit
0,5 kg retsuiker + 1 zakje agar agar (of geleisuiker maxi fruit)
3 kaneelstokjes, in 2 gebroken
200 ml rode porto

BEREIDINGSWIJZE

Meng de druiven met de suiker en de porto. Voeg de kaneelstokjes toe.

Zet opzij tot het vocht los komt.


Breng aan de kook op middelhoog vuur. 

Laat pruttelen tot de massa de gewenste consistentie heeft. Roer regelmatig om.

Voeg de agar agar toe. Roer onmiddellijk goed door en laat terug even doorkoken.


Verdeel de gelei in gesteriliseerde bokalen. 

Bewaar in de koelkast.

Bergmeer

Bergmeer

Beschrijf uw afbeelding.

Strandhuisjes

Strandhuisjes

Beschrijf uw afbeelding.

Reuzenrad

Reuzenrad

Beschrijf uw afbeelding.

Palmbomen

Palmbomen

Beschrijf uw afbeelding.

Stadsfiets

Stadsfiets

Beschrijf uw afbeelding.

Mistige heuvels

Mistige heuvels

Beschrijf uw afbeelding.

Brandhout

Brandhout

Beschrijf uw afbeelding.

bottom of page