top of page
BRUSCHETTA
de klassieker a modo mio
Deze bruschetta is het lekkerst met zongerijpte tomaten.
Perfect als snel en makkelijk voorafje of lichte lunch met een groene salade.
INGREDIENTEN
voorgerecht voor 2 personen
-
4 pruimtomaten in blokjes
-
1 theelepel balsamico
-
2 theelepels olijfolie + extra voor het serveren
-
zwarte peper
-
Himalayazout
-
1 teentje look
-
2 dikke plakken zuurdesembrood
BEREIDINGSWIJZE
Meng de tomaten met de olie, balsamico, peper en zout en laat een uurje marineren.
Toast het brood en wrijf het in met een teentje knoflook.
Beleg rijkelijk met de tomaten. Besprenkel met goeie olijfolie.
Smakelijk!
BergmeerBeschrijf uw afbeelding. | StrandhuisjesBeschrijf uw afbeelding. | ReuzenradBeschrijf uw afbeelding. |
---|---|---|
PalmbomenBeschrijf uw afbeelding. | StadsfietsBeschrijf uw afbeelding. | Mistige heuvelsBeschrijf uw afbeelding. |
BrandhoutBeschrijf uw afbeelding. |
bottom of page