ZWARTE TAPENADE
INGREDIENTEN
  • 20 gr arame

  • 2 knoflookteentjes, fijngehakt

  • 300 gr zwarte olijven (zonder pit)

  • het sap van 1/2 citroen

  • olijfolie

  • zwarte peper

  • Himalayazout

BEREIDINGSWIJZE

Week de arame 7 minuten. Giet het weekwater weg.
Hak de knoflookteentjes fijn.
Mix de arame, knoflook, zwarte olijven en het citroensap in een blender fijn.
Voeg olijfolie toe tot je een smeuïge massa krijgt.
Kruid met zwarte peper en zeezout.

Bergmeer

Bergmeer

Beschrijf uw afbeelding.

Strandhuisjes

Strandhuisjes

Beschrijf uw afbeelding.

Reuzenrad

Reuzenrad

Beschrijf uw afbeelding.

Palmbomen

Palmbomen

Beschrijf uw afbeelding.

Stadsfiets

Stadsfiets

Beschrijf uw afbeelding.

Mistige heuvels

Mistige heuvels

Beschrijf uw afbeelding.

Brandhout

Brandhout

Beschrijf uw afbeelding.