SPECULAASGRANOLA
sweet & spicy

Deze pittige granola is zalig lekker. 

De gekonfijte gember geeft extra pit, de speculaaskruiden zorgen voor een heerlijke geur. Een instant comfortgevoel bij het ontbijt.

INGREDIENTEN
  • 300 gr havervlokken

  • 100 gr pecanoten, grof gehakt

  • 4 eetlepels pompoenpitten

  • 4 eetlepels sesamzaad 

  • 1 eetlepel speculaaskruiden

  • 1/2 eetlepel gemberpoeder

  • 2 eetlepels ahornsiroop

  • 3 eetlepels kokosolie, vloeibaar

  • 100 gr gekonfijte gember, fijngehakt

BEREIDINGSWIJZE

Meng de haver met de noten, zaden, specerijen, siroop en kokosolie.

Roer goed door mekaar.

Bak 20 minuten op 180°

Roer halverwege even om.

 

Neem de bakplaat uit de oven, roer de gekonfijte gember door de warme granola. Laat afkoelen op de bakplaat.​


De granola blijft 2-3 weken goed in een afgesloten pot.

Bergmeer

Bergmeer

Beschrijf uw afbeelding.

Strandhuisjes

Strandhuisjes

Beschrijf uw afbeelding.

Reuzenrad

Reuzenrad

Beschrijf uw afbeelding.

Palmbomen

Palmbomen

Beschrijf uw afbeelding.

Stadsfiets

Stadsfiets

Beschrijf uw afbeelding.

Mistige heuvels

Mistige heuvels

Beschrijf uw afbeelding.

Brandhout

Brandhout

Beschrijf uw afbeelding.