PORTOBELLO CON AGLIO E OLIO
pittige paddestoelen

Champignons en look zijn een geweldige combinatie.

Lekker en makkelijk.

INGREDIENTEN

voorgerecht voor 2 personen - hoofdgerecht voor 1 persoon

 

  • 2 portobello

  • 1 sjalot, gesnipperd

  • 2 teentjes knoflook, geperst

  • 1 Spaanse peper, in fijne snippers (zonder zaadjes)

  • 1 eetlepel bladpeterselie, fijngehakt

  • olijfolie

  • zwarte peper

  • zeezout

BEREIDINGSWIJZE

Maak de portobellos schoon.
Leg ze met de onderkant naar boven in een ovenschaal in een bodempje olijfolie.
Meng de gesnipperde sjalot, look, het pepertje en de peterselie. Vul hiermee de champignons.
Overgiet royaal met olijfolie, Kruid met peper en zout.
Bak 20 minuten op 200°.

Serveer met vers brood.

Smakelijk!

© 2 0 1 8