PASTA CON SPINACI
Italiaanse eenvoud, snel en lekker

La cucina Italiana in haar meest pure vorm. 

Enkele ingrediënten van goede kwaliteit, geen poespas. Eenvoudig en lekker.

INGREDIENTEN

voor 4 personen

  • 300 gr pasta

  • 750 gr bladspinazie

  • 5 eetlepels olijfolie

  • 4 teentjes knoflook

  • 50 gr pijnboompitten

  • zwarte peper

  • Himalayazout

BEREIDINGSWIJZE

Was de spinazie en blancheer hem 1 minuut in kokend gezouten water.

Giet af, laat schrikken onder koud water en laat uitlekken.

Druk het vocht uit de spinazie, hak grof en zet opzij.

Kook de pasta in gezouten water beetgaar.

Rooster de pijnboompitten in een droge pan goudbruin.

Verhit de olijfolie in een grote pan en laat hierin de knoflook lichtjes kleuren. 

Voeg de pasta en de pijnboompitten bij de knoflook.

Roer er tot slot de spinazie door en breng op smaak.

Smakelijk!

© 2 0 1 8