KOKOS SNOEPJES
Rafaello!

Mijn vader is weg van Rafaello, van 'die vrouw met de witte hoed'. (refererend naar de commercial toen ze pas op de markt verschenen)

Deze homemade versie is een veel gezondere variant en minstens even lekker.

De balletjes zijn het lekkerst op kamertemperatuur.

Ik haal ze een kwartier tot een half uur voor het serveren uit de koelkast.

INGREDIENTEN
  • 125 gr ongezoete kokosrasp

  • 65 gr ongezoet kokosroom (de dikke, geen melk)

  • 3 eetlepels ahornsiroop (of agavesiroop)

  • 12 gepelde amandelen

BEREIDINGSWIJZE

Mix 100 gr kokosrasp met de ahornsiroop en de kokosroom tot een compact deeg.

Laat het deeg 15-30 minuten opstijven in de koelkast.

Verdeel het deeg in 12 en vorm balletjes met telkens een amandel in het hart.

Rol de balletjes door de extra kokosrasp.

Smakelijk!

Bewaar de snoepjes in een luchtdicht afgesloten doos in de koelkast.

© 2 0 1 8