KOKOS-KANEELCHIPS
zoet en knapperig

Deze gebakken kokoschips zijn lekker zoet en knapperig.

De perfecte compagnon bij nagerechten of havermoutpap.

Het originele recept is van Oh she Glows.

INGREDIENTEN
  • 75 gr ongezoete kokosvlokken

  • 2 eetlepels ahornsiroop

  • 1 theelepel kaneel

  • een snufje Himalayazout

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven tot 150°.

Bekleed een bakplaat met (herbruikbaar) bakpapier.

Meng de kokosvlokken met de ahornsiroop, kaneel en het zout.

Verdeel het mengsel in een dunne laag over de bakplaat.

Bak de chips in 9-12 minuten knapperig goudbruin.

Laat afkoelen op de bakplaat. Tijdens het afkoelen hard de massa nog uit.

Eens afgekoeld kan je de massa in stukken breken.

Bewaar de chips in een luchtdichte doos in de koelkast.

© 2 0 1 8