GROENE TAPENADE

INGREDIENTEN
  • 5 nori blaadjes

  • 2 knoflookteentjes, fijngehakt

  • 300 gr groene olijven (zonder pit)

  • het sap van 1/2 citroen

  • olijfolie

  • zwarte peper

  • Himalayazout

BEREIDINGSWIJZE

Knip de nori in kleine stukjes.

Hak knoflookteentjes fijn.
Mix de nori met de knoflook, de olijven en het citroensap in een blender.
Voeg olijfolie toe tot je een smeuïge massa krijgt.
Kruid met zwarte peper en zeezout.
 

Bergmeer

Bergmeer

Beschrijf uw afbeelding.

Strandhuisjes

Strandhuisjes

Beschrijf uw afbeelding.

Reuzenrad

Reuzenrad

Beschrijf uw afbeelding.

Palmbomen

Palmbomen

Beschrijf uw afbeelding.

Stadsfiets

Stadsfiets

Beschrijf uw afbeelding.

Mistige heuvels

Mistige heuvels

Beschrijf uw afbeelding.

Brandhout

Brandhout

Beschrijf uw afbeelding.