CITRUSSALADE IN EEN OOSTERS SAUSJE
Oosterse smaken

De kardemom en het rozenwater geven deze frisse fruitsalade een verrassende toets.

INGREDIENTEN

voor 4 personen

  • 1 witte pompelmoes

  • 1 rode pompelmoes

  • 3 bloedappelsienen

  • 1 limoen

  • 6 eetlepels agavesiroop

  • 2 eetlepels zeste

  • 6 kardemom peulen, pitjes tot poeder geplet

  • 2 eetlepels rozenwater

BEREIDINGSWIJZE

Meng de agavesiroop met de kardemom, het rozenwater en de zeste in een grote kom.

Schil alle vruchten en verwijder de witte vliesjes en snijd in partjes.

Meng het fruit onder de saus en laat minstens 30 minuten marineren in de koelkast.

___________________

Je kan de vruchten ook in dunne carpaccio snijden.

Schik de carpaccio op de borden en overgiet met de saus en laat minstens 30 minuten marineren in de koelkast.

Smakelijk!

© 2 0 1 8