BROCCOLISOEP MET AMANDELEN
lekker vol van smaak

De amandelen maken de soep lekker romig en zorgen tegelijk voor extra structuur.

INGREDIENTEN
  • 500 gr broccoli, in stukken

  • 1 ui, gesnipperd

  • 1 aardappel, in blokjes

  • 1 l  groentebouillon

  • 75 gr amandelschilfers

  • 2,5 dl plantaardige melk

  • olijfolie

  • nootmuskaat

  • zwarte peper

  • zeezout

BEREIDINGSWIJZE

Hak de broccoli grof, snijd de ui fijn en de aardappel in blokjes.

Fruit de ui in de olie, voeg broccoli, aardappel en bouillon toe. Breng aan de kook en laat 20 minuten pruttelen.


Toast de amandelschilfers in een droge pan. Voeg bij de soep en mix fijn.

Voeg de melk toe en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Smakelijk!

een lekker soepje

een lekker soepje

ui en aardappels aanfruiten

ui en aardappels aanfruiten

broccoli toevoegen

broccoli toevoegen

bouillon erbij

bouillon erbij

amandels kleuren

amandels kleuren

toevoegen

toevoegen

alles mixen

alles mixen

gehakte amandel

gehakte amandel

vrijdag soepdag @ coStA bokalen steriliseren ui en kruiden aanfruiten paprika's, chili's, suiker en balsamico toevoegen zachtjes laten reduceren feest in de voorraadkast lekker bij kaaskroketjes versie met tomaatjes versie zonder tomaatjes

vrijdag soepdag @ coStA bokalen steriliseren ui en kruiden aanfruiten paprika's, chili's, suiker en balsamico toevoegen zachtjes laten reduceren feest in de voorraadkast lekker bij kaaskroketjes versie met tomaatjes versie zonder tomaatjes

© 2 0 2 0