BROCCOLISOEP MET AMANDELEN
lekker vol van smaak

De amandelen maken de soep lekker romig en zorgen tegelijk voor extra structuur.

INGREDIENTEN
  • 500 gr broccoli, in stukken

  • 1 ui, gesnipperd

  • 1 aardappel, in blokjes

  • 1 l  groentebouillon

  • 75 gr amandelschilfers

  • 2,5 dl plantaardige melk

  • olijfolie

  • nootmuskaat

  • zwarte peper

  • zeezout

BEREIDINGSWIJZE

Hak de broccoli grof, snijd de ui fijn en de aardappel in blokjes.

Fruit de ui in de olie, voeg broccoli, aardappel en bouillon toe. Breng aan de kook en laat 20 minuten pruttelen.


Toast de amandelschilfers in een droge pan. Voeg bij de soep en mix fijn.

Voeg de melk toe en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Smakelijk!

© 2 0 1 8