
AMANDEL PATATJES
when marsipan goes healthy







Deze balletjes zijn een gezondere interpretatie van de klassieke marsepein patatjes.
Pure ingrediënten, pure smaken. En klaar in een wip!
INGREDIENTEN
125 gr amandelen
2 eetlepels agevesiroop (of ahorn)
3 dadels
cacaopoeder (om te coaten)
BEREIDINGSWIJZE
Doe de amandelen met de siroop en de dadels in een foodprocessor en mix in 5 minuten tot een gladde massa.
Maak kleine bolletjes en rol deze door cacaopoeder.
Laat opstijven in de koelkast.
![]() BergmeerBeschrijf uw afbeelding. | ![]() StrandhuisjesBeschrijf uw afbeelding. | ![]() ReuzenradBeschrijf uw afbeelding. | ![]() PalmbomenBeschrijf uw afbeelding. |
---|---|---|---|
![]() StadsfietsBeschrijf uw afbeelding. | ![]() Mistige heuvelsBeschrijf uw afbeelding. | ![]() BrandhoutBeschrijf uw afbeelding. |