CHOCOPASTA TROPICAL
cocoloco boerinnekeschoco

Bounty op je brood.

Deze chocopasta is een variant op de not-ella van avant-garde vegan. Met amandelen ipv hazelnoten en dikke kokosmelk ipv amandelmelk.

De kokosmelk geeft een veel vaster, romiger geheel. Een soort van vegan coco loco boerinnekeschoco.

INGREDIENTEN

voor een pot van 250 ml

  • 140 gr amandelen, wit

  • 1 theelepel Bourbon vanille

  • 25 gr cacao, ongezoet

  • 4 eetlepels dadelsiroop

  • 2 eetlepels kokosolie, gesmolten

  • 200 ml dikke kokosmelk, ongezoet

  • een snufje Himalayazout

BEREIDINGSWIJZE

Mix all ingrediënten in een foodprocessor tot een gladde massa.

Giet de chocopasta in een bokaal en laat een uurtje opstijven in de koelkast.

Je kan de pasta tot een week bewaren in de koelkast.

© 2 0 1 8